Lördagen den 22 augusti firar vi att SFF fyller 60 år i Karlsborg! Base camp för dagen blir på och runt Molidens idrottsanläggning. Där organiseras hoppningen och vi kommer att packa, äta, parta och sova här. Herculeshoppningen kommer att ske mellan 9.00-17.00 och festen börjar klockan 19.00.

Observera att sista anmälningsdag är onsdagen den 5 augusti!

Hoppning

Hoppningen kommer att ske mellan klockan 9.00-17.00 på Flugebyn, med ilastning F6 i Karlsborg. Bussar kommer att köra däremellan.

Vår riksinstruktör har fastställt vilka kriterier som gäller för herculeshoppningen den 22 augusti.

Kraven som gäller är att du som hoppar ska ha minst 400 hopp, D-licens och vara medlem i Svenska Fallskärmsförbundet. Du måste därtill vara svensk medborgare, då ilastning sker inne på militärt område.

Färdighetskraven som gäller är att du kontrollerat ska kunna göra längre dyk eller floating mot en formation. Du ska även kunna flyga FS eller FF kontrollerat med minst 10 personer.

En del av er som tänker hoppa kanske redan tillhör en egen grupp och sköter er själva, andra kanske önskar få hjälp att hitta hoppkompisar av en av jubileets FS, FF eller Wingsuit-organisatörer - ange vad som gäller för just Dig i anmälningsformuläret.

Ni som har för avsikt att hoppa i en egen grupp på minst 10 personer ombedes skicka en lista på vilka ni är i eran grupp senast den 5 augusti till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Festen

Vi har bokat ett eventföretag som kommer ordna en rejäl fest med mat, bar och band!

I priset ingår festmiddag. Bar kommer att finnas på plats för de som önskar köpa ytterligare dryck under kvällen.

 

Betalning

För att minimera arbetsinsatserna på plats, kommer vi inte att hantera någon form av betalning under firandet, därför vill vi att all betalning sker innan så att det är SFF tillhanda senast den 5 augusti.

Betalningen gör du till BG 414-5512. Ange fullständigt namn och "Hercules" vid betalning om du ska hoppa, om du inte ska hoppa så anger du fullständigt namn och "Fest" vid betalning.

Priset för att vara med på festen och hoppa Hercules, 1500 kronor, inkluderar 3 hopp. Om man av någon anledning inte gör 3 hopp, kommer viss del att betalas tillbaka. Om man gör fler än 3 hopp, kommer man att få betala för dessa hopp till SFF i efterhand. I de 1500 kronorna ingår en incheckningsavgift på 400 kronor för dig som ska hoppa. Denna del kommer att täcka viss del av de fasta kostnaderna, och betalas inte tillbaka (observera att detta gäller även om det inte blir någon hoppning).

Priset för att endast vara med på festen är 500 kronor.

 

Boende

Vi erbjuder övernattningsmöjligheter i form av liggplats i gymnastiksal. De 150 första som anmäler sig garanteras en liggplats. Det finns också tält/husvagnsplats/husbilsplats (dock ingen el eller dylikt).

 

Funktionärer

Vi kommer att behöva hjälp med bland annat incheckning, manifest, ilastning, service, säkerhet, m.m., under dagen. Om du kan tänka dig att ställa upp som funktionär så meddela detta snarast möjligt till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

T-shirt

För er som önskar ha en t-shirt i sann bugi-anda kommer såklart denna möjlighet också att finnas! T-shirten är svart med vitt tryck och kostar 100 kronor/st. Du anger om du önskar köpa en t-shirt i anmälningsformuläret där du också väljer passform och storlek.

 

Fototävling

Du har väl inte missat fototävlingen vi utlyst med tema "Fallskärmshoppning under 60 år" !?

Regler för inskickade bilder till tävlingen:

1. Du ska själv ha tagit bilden. Skriv gärna med information om när och var bilden togs!

2. Max en bild per deltagare i tävlingen

3. Bilden får vara bildbehandlad

4. Bilden får inte tidigare ha vunnit pris inom fallskärmsvärlden

5. Jury och/eller SFFs styrelse får ej deltaga i tävlingen

6. Tävlingen avslutas söndagen den 9 augusti 2015, klockan 23:59

Priser:

1a - 1500 kronor och publicering i Svensk Fallskärmssport. Beroende på bildkvalitet, bildens storlek och utrymme i tidningen bedömer tidningsredaktionen var lämplig publicering kan ske

2a -  1000 kronor

3a - 500 kronor

Eventuell vinstskatt betalas av prisvinnaren.

Priset utdelas i samband med festen den 22 augusti.

Jury: David Bengtsson, Peo Humla och Virginia Åslund.

Bedömning: Bilderna presenteras anonymt till juryn. Dvs. juryn kommer inte att få namnen presenterade på de som fotat bilderna när de ska plocka fram vinnarna.

Deltagande: Tävlingstiden har gått ut.

Alla bilder som deltar i tävlingen kan komma att användas på sff.se och i marknadsföringssyfte. Vid eventuell publicering kommer namn på fotograf att anges.

 

ANMÄLAN

ANMÄLAN ÄR STÄNGD

Prenumerera

Fyll i din e-postadress för att få ett mejl när det kommer nya nyheter och artiklar på SFF.se:

Kontakta oss

Adress
Sjöhagsvägen 2
721 32 Västerås

Telefon Kansliet
+46 21-414110

E-post 
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontaktperson vid olycka utomlands
Sven Mörtberg, kanslist och riksinstruktör
021-41 41 10
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Presskontakt

Anna Oscarson, Kommunikationsansvarig SFF
073-7657571
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Organisationsnummer 

898200-2902


Bankgironummer
414-5512