Kalott i himlen. Foto David Bengsson

Idrottslyftet är en satsning på ungdomar och idrott där det finns 500 miljoner att söka via Riksidrottsförbundet (RF) varje år. Sök före nyår - det finns en hel del outnyttjade pengar kvar till detta!

Se till att din klubb ansöker om medel till Idrottslyftet senast tisdag 30 december så att hela fallskärmssverige får dra nytta av detta! Ansökan går till Svenska Flygsportförbundet, som är vår länk till RF, och görs i idrott online av klubbens kassör eller ordförande.

Förbundet har nyligen låtit vår kansli-assistent Penny Robertson-Pierce gå en grundläggande utbildning i idrott online och hon hjälper gärna till med enklare frågor om idrott online fortfarande är nytt för er i din klubb. (Dock är det viktigt med reservationen att Penny kan långt ifrån allt ännu, men prova gärna att kontakta henne på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om ni har frågor så hjälper hon efter förmåga).

Det här är förslag på sådant ni kan ansöka om:

  • Elevriggar, höjdmätare, hjälmar, höjdvarnare med mera att låna ut till klubbens medlemmar upp till 25 år, exempelvis med målet att värva nya hoppare och behålla befintliga hoppare.
  • Medel till börja-tävla-satsningar med målet att behålla och utveckla befintliga medlemmar.
  • Rusta upp kurs- och klubblokaler för att kunna hålla kurser och seminarier för att kunna behålla och utveckla medlemmar.

Ansökan upp till 20.000 kr beviljas och ni behöver också visa att klubben lägger egna medel på projektet, det räcker med några tusenlappar och behöver alltså inte vara en lika hög summa som den ni söker om.

Lycka till!

Prenumerera

Fyll i din e-postadress för att få ett mejl när det kommer nya nyheter och artiklar på SFF.se:

Kontakta oss

Adress
Sjöhagsvägen 2
721 32 Västerås

Telefon Kansliet
+46 21-414110

E-post 
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontaktperson vid olycka utomlands
Sven Mörtberg, kanslist och riksinstruktör
021-41 41 10
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Presskontakt

Anna Oscarson, Kommunikationsansvarig SFF
073-7657571
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Organisationsnummer 

898200-2902


Bankgironummer
414-5512