Känner du en fallskärmshoppare som du tycker har gjort något beundransvärt och förtjänar något mer än bara en klapp på axeln? Då ska du nominera hen till att få ett förtjänsstecken på riksstämman. Du har två veckor på dig! 

 
Svenska Fallskärmsförbundets styrelse har tillsatt en Medaljkommitté som en gång om året ska dela ut så kallade förtjänsttecken till personer som har gjort berömvärda insatser inom hoppningen. Men glöm fina tävlingsinsatser, hur beundransvärt det än är att vara bra på något så finns det en egen kategori för den delen av hoppningen, det här handlar om sådant som ligger utanför de områdena.
 
Har din klubb världens mest eldiga eldsjäl, hoppar du med Sveriges mest ambitiösa eventfixare eller vet du någon som borde prisas för sin insats som superfunktionell funktionär? Nominera din kandidat senast den 30 november genom att skriva ut blanketten och posta till kansliet (Svenska Fallskärmsförbundet, Sjöhagsvägen 2, 721 32 Västerås) eller fotografera/scanna av blanketten och skicka till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Blanketten finns längst bak i det här dokumentet
 
Hur Medaljkommitténs arbete går till kan du läsa om här.

Prenumerera

Fyll i din e-postadress för att få ett mejl när det kommer nya nyheter och artiklar på SFF.se:

Kontakta oss

Adress
Sjöhagsvägen 2
721 32 Västerås

Telefon Kansliet
+46 21-414110

E-post 
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontaktperson vid olycka utomlands
Sven Mörtberg, kanslist och riksinstruktör
021-41 41 10
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Presskontakt

Anna Oscarson, Kommunikationsansvarig SFF
073-7657571
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Organisationsnummer 

898200-2902


Bankgironummer
414-5512