Fallskärmsjägarskolans hopptorn i Karlsborg. Foto Anders Nyqvist.

Den 15-16 november är det dags för förbundskonferens, det årliga mötet för klubbarnas chefsinstruktörer och ordföranden samt förbundets styrelse och kommittéer. I år är huvudtemat tillväxt.

Varje år samlas klubbarnas representanter och förbundets styrelse och kommittéer till ett möte där man utvärderar det gångna året och drar upp planerna för det kommande. Vissa år, som detta, bjuds även klubbarnas flygrepresentanter in. Årets förbundskonferens äger rum i Karlsborg med start kl 9.00 lördag 15 november och slut kl 15 söndag 16 november.

I år ska vi diskutera varför vi inte har en bättre tillväxt bland hoppsveriges medlemmar och vad vi kan göra åt det. Ett viktigt underlag till den diskussionen håller på att skapas just nu. Har du inte deltagit i tillväxtundersökningen så gör det nu - passa på att få din röst hörd. Undersökningen är öppen till 24 oktober.

Du som är klubbrepresentant ska se till att någon från din klubb Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Kostnaden 400 kr per person faktureras klubben i efterhand och det utgår reseersättning för kostnader som överskrider 1000 kr per person, alternativt milersättning. Det senare löser du genom din klubbs kassör.

När du är anmäld skickas en agenda och mer detaljer ut från kansliet i vecka 45.

Du som inte ska med till konferensen: se till att skicka med din CI eller ordförande sådana frågor och synpunkter som du tycker ska föras fram.

 

 

Prenumerera

Fyll i din e-postadress för att få ett mejl när det kommer nya nyheter och artiklar på SFF.se:

Kontakta oss

Adress
Sjöhagsvägen 2
721 32 Västerås

Telefon Kansliet
+46 21-414110

E-post 
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontaktperson vid olycka utomlands
Sven Mörtberg, kanslist och riksinstruktör
021-41 41 10
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Presskontakt

Anna Oscarson, Kommunikationsansvarig SFF
073-7657571
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Organisationsnummer 

898200-2902


Bankgironummer
414-5512