Foto: David Bengtsson

Vi behöver bli fler fallskärmshoppare i Sverige, men hur ska det gå till? Delta i förbundets tillväxtundersökning och berätta hur du ser på saken. 

Vi har länge ställt oss frågan hur fallskärms-Sverige ska växa. Det är också den enda punkten i Svenska Fallskärmsförbundets strategi mot 2016 där vi inte rör oss mot målet. Vi är ungefär 1500 hoppare i Sverige sedan många år tillbaka och blir just nu inte fler.

Behöver vi växa så mycket då? Ja det gör vi. Att bli fler gör oss starkare. Är vi fler kan vi bättre säkra tillgången till hoppfält och liftkapacitet, hoppa mer och bli ännu bättre på det vi gör, både i luften och på marken. Vi får en tryggare ekonomisk bas och vi blir en starkare röst att räkna med i samhället.

För att ta reda på vad det är som hindrar tillväxten i fallskärms-Sverige gör Svenska Fallskärmsförbundet nu en undersökning som riktar sig till alla landets fallskärmshoppare. Målet är att ta fram förslag på åtgärder för att tillsammans bli fler och starkare. Vi börjar med att presentera resultatet av den här undersökningen på förbundskonferensen i Karlsborg 15-16 november.

Frågeformuläret är öppet till den 24 oktober. Ge oss dina svar redan nu – klicka här! 

Har du frågor eller synpunkter kring undersökningen är du välkommen att höra av dig till SFFs kommunikationsansvariga Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Prenumerera

Fyll i din e-postadress för att få ett mejl när det kommer nya nyheter och artiklar på SFF.se:

Kontakta oss

Adress
Sjöhagsvägen 2
721 32 Västerås

Telefon Kansliet
+46 21-414110

E-post 
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontaktperson vid olycka utomlands
Sven Mörtberg, kanslist och riksinstruktör
021-41 41 10
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Presskontakt

Anna Oscarson, Kommunikationsansvarig SFF
073-7657571
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Organisationsnummer 

898200-2902


Bankgironummer
414-5512