Foto: David Bengtsson

Av misstag fick många av er medlemmar ett mejl idag med bekräftelser på era ansökningar om utmärkelser med mera. Det verkade nog lite konstigt, särskilt för er som gjorde er ansökan redan i vintras - och kanske till och med mottog era plaketter eller diplom på Riksstämman.

Anledningen är att vi arbetar på bakom kulisserna för att förbättra funktionerna här på Svenska Fallskärmsförbundets hemsida. Som du kanske vet kan du sedan den nya hemsidan togs i bruk förra hösten göra en hel del saker digitalt: ansöka om tusenhopps-plaketter, ansöka om att tävla för en annan klubb, ansöka om medel ur tävlingsfonden, köpa enstaka nummer av Svensk Fallskärmssport med mycket mer.

Medan vi jobbade på för att alla ni som utnyttjar de här möjligheterna ska få ett bekräftelsemejl på vad ni har ansökt om, eller beställt, råkade det gå ut ett mejl till alla som någonsin har fyllt i ett formulär här på sidan idag. Vi ber om ursäkt för det!

Hädanefter är det förstås meningen att mejl-bekräftelsen ska komma direkt i anslutning till att du gör en ansökan eller bestälning. Men när vi ändå är inne på ämnet - glöm inte att ansöka om medel ur Tävlingsfonden senast 1 november!

Prenumerera

Fyll i din e-postadress för att få ett mejl när det kommer nya nyheter och artiklar på SFF.se:

Kontakta oss

Adress
Sjöhagsvägen 2
721 32 Västerås

Telefon Kansliet
+46 21-414110

E-post 
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontaktperson vid olycka utomlands
Sven Mörtberg, kanslist och riksinstruktör
021-41 41 10
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Presskontakt

Anna Oscarson, Kommunikationsansvarig SFF
073-7657571
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Organisationsnummer 

898200-2902


Bankgironummer
414-5512