Passa på! Det finns fortfarande chans att vara med på sommarens Team Playground-satsning, eventen där alla kan lära sig mer om de olika tävlingsgrenarna på ett avslappnat och roligt sätt. Friflygning och precisionshoppning står på schemat i juli!

Team Playground är till för alla hoppare som vill lära sig mer om de olika grenarna inom fallskärmssporten, duktiga coacher hjälper deltagarna att göra sitt bästa och varje helg avslutas med en tävling så ens nyvunna kunskaper får sättas på prov direkt. Roligt, prestigelöst och extremt utvecklande!

  • Nästa helg, 3-6 juli, kan du åka till Göteborg och lära dig allt om grunderna i friflygning. Som asvlutning på helgen får du chansen att bilda lag med en landslagshoppare och stå på pallen i Svenska cupen om du är duktig!
  • Två helger senare, 19-20 juli, kan du bil proffs på precision i Östersund. Det finns lite utrustningar till låns, men din vanliga skärm går utmärkt att testa med. Helgen avslutas med ett öppet klubbmästerskap.

Kolla in Team Playgrounds Facebooksida för att se hur kul deltagarna haft tidigare i sommar. Och du – om du tycker att Göteborg och Östersund är för långt bort så glöm inte att förbundet sponsrar dig med en slant till reseersättning!

Anmälningsformulär och mer info om återstående Team Playground-event hittar du här.

Prenumerera

Fyll i din e-postadress för att få ett mejl när det kommer nya nyheter och artiklar på SFF.se:

Kontakta oss

Adress
Sjöhagsvägen 2
721 32 Västerås

Telefon Kansliet
+46 21-414110

E-post 
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontaktperson vid olycka utomlands
Sven Mörtberg, kanslist och riksinstruktör
021-41 41 10
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Presskontakt

Anna Oscarson, Kommunikationsansvarig SFF
073-7657571
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Organisationsnummer 

898200-2902


Bankgironummer
414-5512