Team Fire på EM i Banja Luka. Foto Jeroen Nollet

Du har väl inte missat Team Playground, Svenska Fallskärmsförbundets satsning på att få fler att upptäcka glädjen i att tävla? Det första eventet handlar om FS-hoppning och drar igång i Västerås i slutet av månaden. Ta chansen att utveckla din hoppning och bli coachad av några av landets bästa FS-hoppare - och en världsmästare!

I veckan gick det svenska damlandslaget Team Fire ut med den tråkiga nyheten att de bryter årets satsning på grund av skada (läs mer), men laget ligger inte på latsidan för det. Under sommarens första Team Playground-helg som hålls på AROS 29/5-1/6 kommer laget ställa upp som coacher för alla tävlingssugna hoppare.

Från torsdag till söndag introduceras deltagarna till FS som tävlingsgren, teori och hoppning kommer varvas och eventet avslutas med att du och ditt ihopsatta lag deltar på Svenska Cupen! Vilka lagkamrater du får bestäms under helgen, kanske visar det sig att du får tävla ihop med en landslagshoppare? Kameraflygare finns på plats.

Och som inte det vore nog så kommer även Niklas Hemlin - vår egen svenske världsmästare som vann VM tillsammans med amerikanska Airspeed i Dubai 2012 - att vara supercoach på cupen och även hålla i ett föredrag på lördagkvällen!

Sista anmälningsdag är den 14 maj men vänta inte för länge, anmäl dig direkt här! Eftersom eventet avslutas med att tävla i Svenska Cupen så krävs lägst B-cert för att deltaga. 
Eventuella frågor om eventet skickar du till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Vill du läsa mer om satsningen Team Playground så hittar du all information och även datum för kommande helger som anordnas i Team Playgrund-regi under sommaren här. Där hittar du också information om hopp-priser och får veta hur du kan utnyttja reseersättningen som förbundet till viss del står för, allt för att uppmuntra så många som möjligt till att testa på att tävla.

 Team Playground har även en egen Facebooksida och den finns här.

Prenumerera

Fyll i din e-postadress för att få ett mejl när det kommer nya nyheter och artiklar på SFF.se:

Kontakta oss

Adress
Sjöhagsvägen 2
721 32 Västerås

Telefon Kansliet
+46 21-414110

E-post 
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontaktperson vid olycka utomlands
Sven Mörtberg, kanslist och riksinstruktör
021-41 41 10
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Presskontakt

Anna Oscarson, Kommunikationsansvarig SFF
073-7657571
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Organisationsnummer 

898200-2902


Bankgironummer
414-5512