Foto: David Bengtsson

Svenska Fallskärmsförbundet söker redaktörer till två arvoderade uppdrag: en tidningsredaktör och en digital redaktör.

Dessutom behöver vi dig som vill hjälpa till ideellt i lite mindre skala, antingen permanent eller vid särskilda insatser under året, som till exempel större tävlingsevenemang.
 
Om du är intresserad av någon av följande tjänster alternativt ideella insatser är du varmt välkommen att höra av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. i Svenska Fallskärmsförbundets styrelse senast 20 januari.
Redaktör Svensk Fallskärmssport
Dels behöver vi förstärka tidningen Svensk Fallskärmssports redaktion, där du blir en av tre redaktörer som arbetar tätt ihop med layoutansvarige för att producera fem tidningsnummer per år.
Erfarenhet av journalistik eller redaktörsskap av någon form är en stor fördel. Men framför allt söker vi dig som tycker om att uttrycka dig i skrift, som är bra på att inhämta information och koka ner fakta till tydlig, överskådlig och tillgänglig text. Du får gärna ha drag av projektledare också, med ordningssinne och förmåga att hålla deadlines. Visst är erfarenhet av hoppvärlden och kontaktnät bra, men du som är helt färsk i sporten får gärna höra av dig – ett par klarsynta ögon på vår verksamhet är ofta en tillgång i redaktionssamarbetet!
Uppdraget är beräknat att ta ungefär 30 arbetstimmar i anspråk per producerat tidningsnummer.
Digital redaktör
Vi bygger nu upp en ny tjänst som består i att vara huvudredaktör för Svenska Fallskärmsförbundets hemsida sff.se och dess facebooksida, samt att vara spindeln i nätet för den centrala förbundsorganisationens informations- och kommunikationsarbete.
Kansliet, styrelsen och de olika kommittéerna hjälper till med sina delar av informationsflödet men det är du som ser till att alla delar hänger ihop. Du lägger upp en plan för året där det ska informeras inför och under exempelvis tävlingar, förbundskurser och förbundsrelaterade evenmang.
Du sköter antingen bevakningen av evenemangen själv eller lägger ut det på kunniga ocn intresserade personer. Har du erfarenhet av att vara webbredaktör eller motsvarande är det en fördel. Viktigast är att du tycker att det är kul att jobba snabbt och flexibelt med information, plus att du gillar att uttrycka dig rappt och rakt på sak med hjälp av text och bild.
Uppdraget är beräknat att ta cirka 10-12 arbetstimmar per månad i anspråk.

Prenumerera

Fyll i din e-postadress för att få ett mejl när det kommer nya nyheter och artiklar på SFF.se:

Kontakta oss

Adress
Sjöhagsvägen 2
721 32 Västerås

Telefon Kansliet
+46 21-414110

E-post 
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontaktperson vid olycka utomlands
Sven Mörtberg, kanslist och riksinstruktör
021-41 41 10
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Presskontakt

Anna Oscarson, Kommunikationsansvarig SFF
073-7657571
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Organisationsnummer 

898200-2902


Bankgironummer
414-5512