Foto: Ola Hansson

Du som vill tävla i fallskärmshoppning har många tillfällen och varianter att välja på. Det finns enklare grenar och online-tävlingen Fallsvenskan för dig som är nybörjare. Har du kommit lite längre kanske du satsar på SM och Svenska cupen. Gör du bra ifrån dig där kan du få representera Sverige internationellt en dag.

Fallsvenskan - tävla online
Vill du tävla utan att resa ifrån din hemmaklubb, men ändå möta hoppare från hela Sverige? Då är Fallsvenskan din tävling. Den döms via nätet och alla kan vara med.
Lokala tävlingar
Vilken klubb som helst kan ordna sina egna lokala klubbmästerskap, KM. Det är ofta väldigt uppskattade tävlingar med hög skojfaktor men ändå stora möjligheter att lära sig ett och annat. DM, distriktsmästerskap arrangeras sporadiskt i delar av landet. 
Större svenska tävlingar
Svenska cupen är en serietävling om två deltävlingar och ses av många som bra tävlingsträning inför SM.
SM är vår största och viktigaste tävling, där de tyngst vägande guldmedaljerna delas ut och där det avgörs vem som ingår i landslag och vem som får representera Sverige internationellt.
Tävla internationellt
VM och världscuper arrangeras vartannat år ute i världen och det kan du läsa mer om på fai.org
NM, nordiska mästerskap, arrangeras med jämna mellanrum i de olika nordiska länderna men inte återkommande enligt något särskilt mönster.

Kontakta oss

Adress
Sjöhagsvägen 2
721 32 Västerås

Telefon Kansliet
+46 21-414110

Presskontakt
Paula Zielinski
070-200 06 62
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

E-post
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Organisationsnummer
898200-2902
Bankgironummer
414-5512

 

Sajtkarta