Idag avslutades EM i indoor skydiving i norska Voss och Team Echochamber fick äntligen sin efterlängtade bronsmedalj. Det blev en spännande tävling in i det sista och Schweiz fick se sig slagna med 1 poäng. 

Laget Echochamber som består av lagmedlemmarna Ulf Liljenbäck, Martin Bäcklin, Johan "Smögen" Edvall och Rikard Rodensjö satte dessutom ett nytt snittrekord med hela 28,3 poäng. Bästa rundan i Voss blev runda 8 med 38 poäng."Målmedveten träning under lång tid under ledning av Mattias Nord, gjorde det möjligt. Att hämta hem ett 2-poängs underläge på sista rundan känns otroligt bra." säger Ulf Liljenbäck.

Damlaget Team X avslutade på en fjärdeplats. Med hem har de två nya svenska rekord. Snittrekord på 24,5 och rekord på bästa runda, 31 poäng. VFS-laget Kwansta Kwattro bjöds på tufft motstånd men gjorde en bra tävling och tar med sig två rekord hem även de. De fick till en fantastisk runda med 29 poäng och avslutade med ett snittrekord på 17,6. Dynamic 2-way laget Dynaflo deltog i sitt första internationella mästerskap och samlade bra tävlingserfarenhet för framtiden och kommande tävlingar.

Se alla resultaten här:

Prenumerera

Fyll i din e-postadress för att få ett mejl när det kommer nya nyheter och artiklar på SFF.se:

Kontakta oss

Adress
Sjöhagsvägen 2
721 32 Västerås

Telefon Kansliet
+46 21-414110

E-post 
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontaktperson vid olycka utomlands
Sven Mörtberg, kanslist och riksinstruktör
021-41 41 10
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Presskontakt

Anna Oscarson, Kommunikationsansvarig SFF
073-7657571
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Organisationsnummer 

898200-2902


Bankgironummer
414-5512